Waarmee kunnen we je helpen?
U bent niet ingelogd op Helpburo om het artikel te kunnen lezen.

Om een kennisbank artikel te kunnen lezen op Helpburo, dient u altijd ingelogd te zijn. U kan via de linkerkant inloggen. Wanneer u geen account heeft op Helpburo, dan klikt u bovenaan op het "Registreren"-icoon. In uitzonderlijke gevallen kan het kennisbank artikel verwijderd of verplaatst zijn.

Alle Kennisbank artikelen zijn afgeschermd en derhalve niet direct oproep zonder ingelogd te zijn. Eénmaal ingelogd, dan kan u niet alleen alle Kennisbank artikelen raadplegen, maar ook een support ticket aanmaken indien dit noodzakelijk is.

Laatste updates
[update] Aanvullende werkzaamheden netwerk en routers
Geplaatst door Michel [Support] aan 17-07-2024 11:50

Naar aanleiding van onze eerdere melding "Werkzaamheden aan het netwerk en routers komende periode" van 5 juli j.l. moeten er nog een aantal routers gereboot worden.

Het meerendeel van de routers zal in de avond- / nachtelijke uren worden gereboot om de overlast te beperken. Datacenter technici gaan een tweetal routers nu al direct rebooten (met het minste aantal server klanten hierop) om te zien wat het resultaat hiervan is. Verwachte downtime is circa 5 á 8 minuten. Excuses voor het ongemak in deze, maar dit is een noodzakelijke stap om het netwerk te verbeteren en te optimaliseren voor alle klanten.

Wanneer beide routers terug online zijn, dan melden wij dit hier natuurlijk. Wanneer de test als positief wordt ervaren inzake de performance, dan zullen de komende tijd meer routers gereboot worden uiteraard, maar dit zal dan in de late avond of nacht zijn.

Update (12:05): de twee routers waren vrij snel terug (rond 4 minuten). Dus downtime was minimaal. Datacaenter technici gaan nu het één ander controleren/bekijken.


Meer lezen

[update] Werkzaamheden aan het netwerk en routers komende periode
Geplaatst door Michel [Support] aan 05-07-2024 14:02

Op het datacenter gaat men de komende tijd het netwerk verbeteren en andere routers in gebruik nemen. Dit zal ten goede komen van het netwerk.
Door deze werkzaamheden zal er een minimale downtime optreden van circa 30 seconden. Downtime is minimaal, maar wij doen dit toch vermelden.

Exacte datums en tijden zijn niet bekend, maar dit zal de komende tijd uitgevoerd worden door technici van het datacenter zelf. Excuses voor het eventuele ongemak.

Update (10 juli 2024); op dit moment zijn datacenter technici begonnen met het actief ompluggen van de cabinetten, hierdoor kunnen kleine/korte downtimes optreden.
Update (11 juli 2024); alle cabinetten zijn omgeplugd, daarnaast zullen datacenter technici de komende dagen/weken het één en ander optimaliseren (eveneens korte downtimes).


Meer lezen

Beantwoorden van Helpburo support tickets per email
Geplaatst door Michel [Support] aan 23-05-2024 14:56

We merken dat er regelmatig reacties op support tickets binnenkomen vanaf een ander e-mailadres dan het e-mailadres dat geregistreerd is bij Helpburo. Als dit andere e-mailadres niet gekoppeld is aan uw Helpburo-account, wordt de reactie helaas niet toegevoegd aan het ticket. Dit kan ervoor zorgen dat uw reactie niet gezien wordt door ons support team.

Het is belangrijk om bij het beantwoorden van een support ticket altijd hetzelfde e-mailadres te gebruiken waarmee het ticket is aangemaakt of waaraan het is geadresseerd. Dit wordt ook vermeld bij het aanmaken van een support ticket en in de automatische bevestiging. Daarnaast is het cruciaal om het ticket ID in de onderwerpregel te laten staan.

Helaas zien we dat dit nog niet altijd gebeurt. Bijvoorbeeld, als een ticket wordt aangemaakt via info@pietjepuk.nl en later wordt beantwoord via pietjepuk@gmail.com, dan herkent Helpburo dit e-mailadres niet en wordt de reactie niet toegevoegd aan het ticket.

Dit probleem kunt u eenvoudig voorkomen door extra e-mailadressen toe te voegen onder uw profielinstellingen op Helpburo, of door gewoonweg het juiste e-mailadres te gebruiken bij het beantwoorden van een support ticket per e-mail.

Voor het bovenstaande is inmiddels ook een Kennisbank artikel aangemaakt met een tweetal screenshots, zie hier.


Meer lezen