Nieuws
Nieuw emailadres helpburo.eu voor support tickets
Geplaatst door Michel [Support] aan 12-04-2022 16:07

Voorheen werd altijd no_reply [at] helpburo.eu gebruikt inzake reacties op support tickets. Dit is ooit de eerste keer ingesteld toen het online support systeem werd geinstalleerd.
Wij hebben gemerkt dat steeds meer email programma's hier problemen mee hebben, zo kregen een aantal klanten de melding dat dit een zogenaamd "no reply"-adres was en dat dit emailadres niet zou bestaan. Dit is natuurlijk een incorrecte melding, want dit adres bestaat wel degelijk.

Echter om toch verdere problemen voor onze klanten te voorkomen hebben wij dit sinds vandaag aangepast naar: tickets [at] helpburo.eu.
Het oude emailadres, dus no_reply [at] helpburo.eu is volledig komen te vervallen vanaf heden. Dus om geen mogelijke emails, meldingen of antwoorden op tickets te missen, willen wij u vriendelijk adviseren om het nieuwe emailadres van Helpburo.eu, dus tickets [at] helpburo.eu toe te voegen aan uw witte lijst oftewel aan de lijst vertrouwde afzenders.

Met dit nieuwe emailadres zullen emailprogramma's minder moeite hebben om hierheen email te versturen (als een reactie op een ticket). Ook worden berichten en meldingen, die vanaf dit nieuwe adres gestuurd worden, beter geaccepteerd worden als voorheen. Inmiddels hebben onze alle verwijzigingen aangepast binnen het systeem, dus er zouden geen problemen op moeten treden inzake het nieuwe emailadres. Ondanks deze uitgebreide controle kunnen er nog altijd ergens oude verwijzingen staan naar het oude emailadres. Als u deze tegen komt, dan vernemen wij dit uiteraard graag.

Algemene informatie Helpburo.eu

Wanneer u een nieuw ticket inschiet op Helpburo.eu, dan moet dit altijd online gebeuren, dus via de website. U kan wel altijd op oude en/of gesloten tickets per email reageren. Gebruik in dat geval altijd hetzelfde emailadres waarmee u uw support ticket mee heeft aangemaakt. Wanneer u een ander emailadres gebruikt dan gekoppeld staat aan het support ticket, dan zal uw reactie niet worden toegevoegd! Pas daarnaast ook nooit de onderwerpsregel aan. Ook deze is noodzakelijk om uw reactie correct te ontvangen op een support ticket.

Wanneer u een reactie plaatst online, dus via de website van Helpburo.eu, dan wordt deze direct verwerkt en erbij geplaatst. Indien u reageert per email, dan zit hier vertraging op (enkele minuten), daar het systeem dit slechtes enkele keren per minuut controleert en vervolgens de reactie (per email) daarna pas zal toevoegen. Dit gebeurd dus niet real-time (in tegenstelling tot een reactie plaatsen via de website van Helpburo.eu). Dit is altijd zo geweest. De snelste methode van reageren op een support ticket is via de website van Helpburo.eu. Ook is dit natuurlijk te adviseren wanneer uw server/website en onderliggende email(adressen) offline zijn om welke reden dan ook. Als uw email offline is, dan zal u hoogstwaarschijnlijk ook geen reactie ontvangen per email van een reactie c.q. antwoord van onze medewerkers. Dus het is derhalve raadzaam om (zeker in dat soort gevallen) online uw support ticket te controleren en/of te beantwoorden.

Als u een support ticket aanmaakt, bijvoorbeeld inzake server problemen, vermeld dan altijd uw inloggegevens (met name bij DirectAdmin servers). En maak een zo duidelijk mogelijke melding van het probleem. Met support tickets zoals "Mijn email doet het niet" en voor de rest geen informatie, daar kunnen wij heel weinig mee. Lever dus altijd zoveel mogelijk informatie aan, zoals bijvoorbeeld bij email problemen de door u gebruikte email instellingen (inkomende en uitgaande mailserver, poort nummers e.d.). Uiteraard zijn goede screenshots ook altijd welkom!

Tot slot; wij zien dat steeds meer tickets worden ingeschoten met "critical" of "high" prioriteit. Voor standaardzaken is dit absoluut niet van toepassing. Sterker nog; support tickets met verkeerde prioriteit worden automatisch omlaag geplaatst. Hoe vervelend bepaalde zaken ook zijn, niet alles is "critical" of "high" prioriteit. Vaak ligt de oorzaak ook bij de gebruiker zelf, zoals; tijdelijk geblokkeerd (~15 minuten), teveel ruimte in gebruik (systeem verstuurd op voorhand hierover meldingen) en het gebruik van verkeerde instellingen (op nieuwe telefoon, tablet, laptop e.d.). Dus hou hier aub rekening mee. Wij nemen ieder probleem serieus en proberen dit altijd zo goed mogelijk (binnen onze mogelijkheden). En wanneer u een support ticket inschiet voor urgente zaken (zoals server problemen), ga dan vervolgens ook niet zelf zaken uit proberen. Vaak gaan één van onze technici zo snel mogelijk aan de slag om het probleem te vinden c.q. op te lossen, maar als vervolgens dan de server gereboot wordt wanneer de tech ermee bezig is... Dat kan dan grotere problemen veroorzaken!


Reacties (0)