Nieuws
Aantal interne migratie van verschillende VPS-en naar nieuwere node
Geplaatst door Michel [Support] aan 27-09-2022 15:40

In week 39, week 40 en weeek 41 worden diverse servers gemigreerd naar andere nodes met nieuwe Enterprise SSD's. Dit heeft betrekking op een aantal VPS-en.
Tijdens de migratie werkzaamheden kan uw VPS enkele minuten niet bereikbaar zijn. Doorgaans is dit maximaal 5 minuten (vaak minder). Dit gebeurd alleen tijdens de laatste synchronisatie van de VPS. Op die manier worden last-minute bestanden ook overgenomen tijdens de interne migratie. U hoeft zelf geen actie te ondernemen, daar dit volledig automatisch gaat.

Deze werkzaamheden zijn nodig voor een hogere en dus betere betrouwbaarheid van uw VPS en onze hardware nodes. Ook zal de performance net weer iets beter zijn als op de oudere nodes. Dit heeft te maken met nieuwe technieken en nieuwere generatie Enterprise SSD's. Uiteraard zijn de nieuwe Enterprise SSD's uitvoerig getest en voorzien van de laatste firmware versies, alvorens deze daadwerkelijk in gebruik genomen worden.

Dus wanneer uw VPS (tijdelijk) niet bereikbaar is, wacht dan in ieder geval 5 minuten alvorens u een support ticket aanmaakt. De kans is dan zeer aannemelijk dat uw VPS wordt gemigreerd en deze in de fase zit van een laatste synchronisatie. Dit kan enkele minuten duren en is afhankelijk van de grootte van uw VPS. Hoe groter uw VPS is bij ons, hoe langer de laatste synchronisatie zal duren.

Excuses voor het eventuele ongemak in deze.


Reacties (0)