Nieuws
Beperkte telefonische bereikbaarheid door storing KPN [opgelost] [Expired]
Geplaatst door Michel [Support] aan 07-07-2020 11:13

Op dit moment ondervinden wij een storing inzake de telefooncentrale (KPN).

Wij hebben hiervan direct melding gemaakt hedenochtend, echter kan KPN de oorzaak niet achterhalen.
Dus KPN is hiermee bezig. Wij hopen spoedig weer telefonisch bereikbaar te zijn. U kan altijd een support ticket aanmaken op https://helpburo.eu.

Ons vermoeden is dat de gemeente, tijdens werkzaamheden aan de weg bij ons kantoorpand, een kabel kapot getrokken heeft.
Zodra wij weer telefonisch bereikbaar zijn, wordt dit bericht weggehaald.

Update 08.07.2020: op dit moment is de storing nog altijd niet voorbij. KPN heeft bevestigd dat er blijkbaar een kabel kapot getrokken is door de gemeente tijdens werkzaamheden van de weg. Excuses voor het ongemak in deze. Zodra wij iets meer weten, dan melden wij dit uiteraard.

Update 09.07.2020: inmiddels zijn er 2 monteurs op locatie geweest. En wat wij reeds dachten, blijkt dus inderdaad waar te zijn. Tijdens de werkzaamheden aan de weg hiervoor zijn inderdaad meerdere kabels kapot getrokken. Hierdoor werkt onze telefooncentrale minder of haast niet. Op dit moment kunnen wij sporadisch één lijn ontvangen. Dus telefonisch blijven wij beperkt bereikbaar. Excuses voor het ongemak in deze.

Uiteraard gaan wij gepaste c.q. juridische stappen ondernemen tegen de aannemer die de werkzaamheden heeft uitgevoerd in opdracht van de gemeente. Zodra wij meer informatie hebben, dan wordt dit natuurlijk vermeld op al onze websites en Helpburo.


Update 09.07.2020 [14:30]: KPN kon de urgentie inschatten en men heeft het probleem opgelost door de kapot getrokken kabel te herstellen. Wij zijn weer volledig telefonisch bereikbaar! Excuses voor het ongemak.


Reacties (0)