Nieuws
Beveilig uw website met een professioneel SSL certificaat voor 1 of 2 jaar
Geplaatst door Michel [Support] aan 03-10-2019 20:49

Steeds meer wordt er waarde gehecht aan een betrouwbaar SSL certificaat. Dit zorgt niet alleen voor een veiliger gevoel bij uw klanten of bezoekers, maar kan ook uw Google ranking beïnvloeden. Steeds meer websites zonder SSL certificaat komen niet meer in de top ranking terecht bij verschillende zoekmachines, dit ongeacht hoeveel content op uw website heeft staan.

Uiteraard is er het gratis Let's Encrypt certificaat, wat een simpele en "goedkope" oplossing is. Echter wordt Let's Encrypt certificaten ook uitgegeven aan zogeheten nep webshops en phishing websites. Uiteraard neemt de organisatie achter Let's Encrypt hier maatregelen tegen, maar het is zogezegd "dweilen met de kraan open". De ene website verdwijnt en er komen weer diverse nieuwe voor de in de plaatst met een Let's Encrypt SSL certificaat.

Dus in hoeverre is een Let's Encrypt certificaat echt betrouwbaar? Voor een simpele blog site of een website bestaande uit een 3-tal HTML pagina's zal het naar alle waarschijnlijkheid voldoende zijn. Zeker wanneer u niet om geeft. Ook dient dient een Let's Encrypt elke 3 maanden vernieuwd te worden. Dit proces is wel automatisch, maar vaak genoeg zien wij klanten met een legio aan problemen inzake het automatisch vernieuwen.

En dan nog de toekomstige plannen van Let's Encrypt. Men is van plan om de vernieuwingsperiode aan te passen van 3 maanden naar 1 maand, dus wanneer uw Let's Encrypt SSL certificaat niet automatisch vernieuwd wordt, dan zit u met een onveilige website opgescheept en kan u dit vele bezoekers kosten. Ook is geen directe support, maar alleen een online (Engelstalig) forum en Engelstalige (ingewikkelde) documentatie. En wie zegt dat iets wat nu gratis is, ook daadwerkelijk gratis blijft?

Waarom zou u vanwege de bovenstaande redenen niet overstappen naar een professioneel SSL certificaat? Voor de kosten hoeft u het echt niet te laten. U heeft al een professioneel SSL certificaat voor 13.95 Euro (1 jaar) of 16.95 Euro (2 jaar). En weet u niet hoe u een SSL certificaat moet installeren? Dan installeren wij toch het SSL certificaat voor u? Voor slechts 5.00 Euro installeren wij het certificaat snel en gewoon goed. Dan bent u voor één of zelfs twee jaar van alle certificaat problemen af en is uw website beveiligd!

Een zeer betaalbare oplossing die u hoop kan besparen. En nog maar te zwijgen over eventuele bezoekers aantalen die uw website misschien misloopt. En al helemaal wanneer uw website nog niet met een SSL certificaat heeft beveiligd!

Mochten wij naar aanleiding van het bovenstaande uw interesse hebben gewekt voor een professioneel SSL certificaat, neem in dat geval contactmet ons op. Ook wanneer u wenst dat de installatie van uw SSL certificaat moeten doen. Dit doen wij niet alleen professioneel, maar ook nog eens snel. Wij horen graag van u!


Reacties (0)