Nieuws
Onderhoud Backupmaster cloud storage nodes
Geplaatst door Michel [Support] aan 26-02-2020 14:10

In verband met het installeren van de nieuwste (beveiligings)updates zijn de cloud storage nodes van Backupmaster tijdelijk niet bereikbaar.
De interface is wel oproepbaar, maar het is op dit moment niet mogelijk om (handmatig) backups te maken en/of te restoren.

Zodra de werkzaamheden afgerond zijn, dan melden wij dit uiteraard.

Update: blijkbaar was deze update niet geplaatst, maar de werkzaamheden waren reeds uitgevoerd. Tevens is de nieuwste versie van Backupmaster op alle onderliggende servers (die een Backupmaster abonnement hebben) automatisch geupdate naar de meest recente versie. Er zijn weer nieuwe functies toegevoegd en optimalisaties doorgevoerd.


Algemene informatie
Indien u geen backup's maakt van uw hosting, server of dergelijke, dan is het raadzaam om eens te kijken naar onze Backupmaster oplossing. Deze backup functionaliteit wordt continu verder ontwikkeld er werkt niet alleen snel, maar is ook uitermate betrouwbaar. Ook zijn de backups beveiligd door middel van zeer hoge encryptie technieken (op militair niveau). Dus mocht u nog op zoek zijn naar een meer dan uitstekend backup systeem voor uw server of hostingaccount(s), dan is Backupmaster zeer zeker aan te bevelen!


Reacties (0)