Nieuws
[afgerond] APC (powerswitch) dient vervangen te worden
Geplaatst door Michel [Support] aan 27-12-2020 11:32

Technici gaan een APC (powerswitch) vervangen op het datacenter. Deze vertoond problemen (geen communicatie), maar is nog wel actief. Om eventuele problemen uit de weg te gaan c.q. te voorkomen is er besloten om deze vandaag te vervangen.

Doordat de APC vervangen moet worden, worden er een aantal hardware nodes tijdelijk uitgezet, dus gaan er enkele server tijdelijke offline. Helaas is er geen andere mogelijkheid.
Technici gaan als eerste de nieuwe APC plaatsen op het datacenter, vervolgens worden de hardware nodes die gekoppelt staan met de problematische APC uitgezet en deze daarna overget naar de nieuwe APC. Daarna worden de hardware nodes (en onderliggende servers) weer opgestart.

Wij verwachten dat dit enkele minuten gaat duren. Tevens zullende laatste updates meteen op deze hardware nodes geinstalleerd worden (zover van toepassing).
Wanneer de werkzaamheden afgerond zijn, dan melden wij dit.

Update 13:01: alle hardware nodes zijn gekoppeld aan de nieuwe APC. Tevens zijn deze hardware nodes voorzien van de laatste updates. Dus alles is weer online en actief bij deze.


Reacties (0)