Nieuws
[afgerond] Onderhoud en updates t.b.v. Backupmaster
Geplaatst door Michel [Support] aan 01-09-2021 11:40

Onze technici gaan zometeen beginnen met (klein) onderhoud inzake de back-up servers/nodes van ons back-up programma Backupmaster.
Tevens wordt dan de nieuwste versie geinstalleerd, vervolgens worden de nieuwe versies automatisch op alle servers geinstalleerd die over Backupmaster beschikken.

De nieuwste versie van Backupmaster biedt weer diverse performance tweaks, beveiligings patches en een aantal nieuwe en/of verbeterde mogelijkheden.

Downtime zal minimaal zijn, maar u kan dus tijdelijk hinder vinden in het bereiken van de Backupmaster interface, het maken van back-ups en het restoren van back-ups. Onze excuses voor het ongemak in deze.

Backupmaster wordt regelmatig voorzien van nieuwe updates, die vervolgens dan ook automatisch toegepast worden op servers die hier een abonnement voor hebben. Helaas kan dit dus gepaard gaan met lichte hinder in deze. Wat betreft de veiligheid van alle opgeslagen data, staat dit altijd bij ons voorop.

Wanneer de werkzaamheden afgerond zijn, dan melden wij dit uiteraard.

Update (13:20): alle onderhoudswerkzaamheden zijn volledig afgerond. Ook is de nieuwste Backupmaster software op alle actieve servers geinstalleerd. Dit geldt alleen voor servers die daadwerkelijk Backupmaster afnemen.


Reacties (0)