Nieuws
>>>Internet Service Europe Ltd gaat verhuizen van Eunetworks naar Nedzone II<<<
Geplaatst door Peter-Support-Helpburo.eu aan 09-03-2011 20:57
Internet Service Europe Ltd gaat verhuizen van Eunetworks naar Nedzone II
Internet Service Europe LTD gaat verhuizen van Eunetworks Amsterdam naar het nieuwe DataCenter van Nedzone te Steenbergen op vrijdag 18 maart 2010

Internet Service Europe Ltd gaat alle activiteiten verhuizen van Eunetworks te Amsterdam naar een eigen Private Suite in het nieuwe DataCenter van Nedzone te Steenbergen. (afstand ca. 130 km)

Het betreft hier de volledige verhuizing van in totaal 20 kabinetten met vele honderden servers en meerdere clusteromgevingen.

De verhuizing zal starten vrijdagavond 18 maart 2011 om ca. 20.00 uur de laatste servers zullen terug online zijn zaterdagmorgen 19 maart 2011 omstreeks 06.00 uur.

We trachten de downtime zo kort mogelijk te houden, de eerste servers zullen dan ook zaterdagochtend 19 maart 2011 om ca. 00.30 uur reeds terug online zijn op onze nieuwe locatie te Steenbergen.

Alle diensten blijven na de verhuizing technisch ongewijzigd ook zullen er geen wijzigingen in de IP adressen zijn. (we zijn volwaardig RIPE member dus onze /18 zal probleemloos worden omgezet)

Wij realiseren ons dat de onderbreking in onze dienstverlening tijdens de verhuizing wellicht niet uitkomt, maar zeggen u toe dat wij al het mogelijke doen om de (noodzakelijke) downtime tot een minimum te beperken en de verhuizing zo geruisloos mogelijk te zullen uitvoeren. Er is bewust voor gekozen (routering, overlast, etc.) om de verhuizing in 1 nacht uit te voeren en niet gefaseerd, hiervoor zijn een groot aantal professionals ingehuurd zoals technisch personeel, speciale server (rol) containers, speciaal transport, afgestemd op dergelijke grote IT operaties.

Het zal helaas NIET mogelijk zijn om tijdstippen of dagen aan te passen met de verhuizing van uw dedicated en/of virtual private server, resellerpakket.

Ook zullen onze eigen websites tijdens de verhuizing tijdelijk niet bereikbaar zijn. Om u toch op de hoogte te kunnen houden van de ontwikkelingen tijdens deze verhuizing is hiervoor een speciaal Twitter account geopend deze kunt u bereiken op de volgende url: http://twitter.com/MigrationISE

Waarom deze overstap van Eunetworks Amsterdam naar het nieuwe DataCenter van Nedzone te Steenbergen?

*) Voornaamste reden is dat wij een meer optimale dienstverlening willen bieden aan onze afnemers, heden ten dage is het bijna ondoenlijk om vanuit Roosendaal (vestigingsadres) optimale dienstverlening te kunnen bieden indien je gebruikt maakt van een datacenter, dat is gelegen in Amsterdam zoals met Eunetworks het geval is. Het nieuw opgezette DataCenter in Steenbergen is slechts 15 minuten van onze vestiging te Roosendaal verwijderd.

*) Ingebruikname van onze eigen Private Suite (ruimte voor 24 kabinetten met uitbreiding naar 48 kabinetten) voorzien van het Cold Corridor principe, waardoor wij over onze eigen afgeschermde ruimte beschikken. Hiermee zijn onze doorgroei mogelijkheden zeker gesteld. Ook is hiermede de weg vrijgemaakt om op korte termijn tegen scherpe tarieven Server Housing te gaan aanbieden. (1/4 , 1/2 en 1/1 kabinetten) hetgeen op Eunetworks voor ons niet uitvoerbaar was.

*) Op onze nieuwe locatie is tevens de tijd aangebroken om ons interne netwerk/apparatuur volledig te upgraden naar een aanzienlijk hoger niveau, investeren in de toekomst is immers sterk gerelateerd aan de internet wereld. (vb. Firewalling door o.a. redundant Juniper Netscreens 5400, Barracuda Loadbalancers, Netapp FAS 3020 filers, etc.) Ook zal een start worden gemaakt met de uitrol van IPv6.

*) Het nieuwe Nedzone DataCenter te Steenbergen heeft meer dan uitstekende faciliteiten beschikbaar en is zeker gericht op de toekomst denk hierbij aan;

Direct Free Cooling oplossing van Stulz
N+1 downflow computerairconditioners per datavloer
Stroomvoorziening volledig 2N uitgevoerd
N+1 generatoren met 24 uur diesel op voorraad
Argonite gasblusinstallatie
BORG klasse III certificering
etc., etc.

Voor meer informatie over het nieuwe DataCenter van Nedzone kunt u de website raadplegen (http://www.nedzone2011.nl)

Mocht u verder nog vragen hebben dan vernemen wij deze graag. U kunt daarvoor telefonisch (+31(0)165 318788) of per e-mail contact opnemen met uw accountmanager.
Met citaat reageren