Nieuws
Updates en aanpassingen op Helpburo (online support systeem)
Geplaatst door Michel [Support] aan 05-01-2023 11:15

Ons online support systeem (Helpburo) heeft een aantal updates en aanpassingen gehad.

De aanpassingen hebben voornamelijk betrekking op het online gedeelte van het support systeem. Zo worden nu online de handtekeningen van de medewerkers niet meer weergegeven (wel per email). Dit zorgt ervoor dat support tickets een stuk overzichtelijker blijven dan voorheen. Deze aanpassing is alleen van toepassing op nieuwe support tickets. Helaas kan dit niet toegepast worden op oudere support tickets.

Daarnaast staat nu de laatste/nieuwste reactie bovenaan (in plaats van onderaan). Dit werd als vervelend ervaren wanneer er meerdere reacties op tickets waren gegeven. Om deze functie hadden reeds meedere klanten gevraagd en vanaf nu dus dan ook beschikaar. Dus de laatste/nieuwste reactie staat nu als eerste vermeld en daarboven is dan direct het reageervenster terug te vinden. Hierdoor zijn de online support tickets een stuk overzichtelijker geworden en derhalve gemakkelijker op te reageren.

Daarnaast zijn er nog een paar kleine aanpassingen geweest op de achtergrond. En ook zijn de nieuwste (beveiligings)updates geinstalleerd op het online support systeem. Ook worden er nog een aantal zaken opgeschoond en geoptimaliseerd inzake het online support systeem. Het online support systeem is 24/7 te bereiken via deze link. Ook worden eventuele storingen en/of onderhouds meldingen als eerste hier gemeld.

Dan nog een laatste opmerking inzake het reageren op bestaande support tickets per email; reageer altijd op support tickets met het geadresseerde emailadres! Gebruik je een ander emailadres dan waarmee het support ticket is aangemaakt, dan zal uw reactie niet toegevoegd worden aan het ticket en als gevolg daarvan ook niet door ons gelezen worden! Wij zien dit nog altijd regelmatig gebeuren; zo wordt een ticket ingeschoten met een emailadres gekoppeld aan de domeinnaam en vervolgens wordt er gereageerd via een Hotmail adres. Het gevolg? Uw reactie wordt niet toegevoegd aan het ticket en wij zien dit dan ook niet...

Dus nogmaals; reageer op tickets per email altijd via het geadresseerde emailadres. Bij twijfel en/of problemen, kan u dit natuurlijk ook altijd online doen via Helpburo. Ook kan u altijd hier real-time de status van uw support ticket checken en/of er nieuwe reacties zijn.


Reacties (0)