Nieuws
Beantwoorden van Helpburo support tickets per email
Geplaatst door Michel [Support] aan 23-05-2024 14:56

We merken dat er regelmatig reacties op support tickets binnenkomen vanaf een ander e-mailadres dan het e-mailadres dat geregistreerd is bij Helpburo. Als dit andere e-mailadres niet gekoppeld is aan uw Helpburo-account, wordt de reactie helaas niet toegevoegd aan het ticket. Dit kan ervoor zorgen dat uw reactie niet gezien wordt door ons support team.

Het is belangrijk om bij het beantwoorden van een support ticket altijd hetzelfde e-mailadres te gebruiken waarmee het ticket is aangemaakt of waaraan het is geadresseerd. Dit wordt ook vermeld bij het aanmaken van een support ticket en in de automatische bevestiging. Daarnaast is het cruciaal om het ticket ID in de onderwerpregel te laten staan.

Helaas zien we dat dit nog niet altijd gebeurt. Bijvoorbeeld, als een ticket wordt aangemaakt via info@pietjepuk.nl en later wordt beantwoord via pietjepuk@gmail.com, dan herkent Helpburo dit e-mailadres niet en wordt de reactie niet toegevoegd aan het ticket.

Dit probleem kunt u eenvoudig voorkomen door extra e-mailadressen toe te voegen onder uw profielinstellingen op Helpburo, of door gewoonweg het juiste e-mailadres te gebruiken bij het beantwoorden van een support ticket per e-mail.

Voor het bovenstaande is inmiddels ook een Kennisbank artikel aangemaakt met een tweetal screenshots, zie hier.


Reacties (0)