Nieuws
WAARSCHUWING! Kies veiligere paswoorden, ook voor uw e-mail accounts!
Geplaatst door Peter-Support-Helpburo.eu Support aan 05-03-2014 10:42

Met grote regelmaat komen wij ze nog steeds tegen de meest simpele paswoorden die men gebruikt voor FTP of e-mail toegang, denk hierbij aan paswoorden als: 12345, voornaam 12, voornaam, achternaam, admin, etc., etc.
Dergelijke paswoorden zijn voor de SPAM bots gemakkelijk te achterhalen en hierdoor wordt uw account of e-mail gebruikt voor ernstige vorm van onder andere spam abuse waardoor ip nummers in de zogenaamde blacklisting ter recht komen en dus e-mail zal worden geweigerd gericht aan onder andere uw e-mail adres.

U als klant dient dus uw verantwoording te nemen en die paswoorden te kiezen die niet zo maar te achterhalen zijn........ de impact van deze eenvoudig gebruikte paswoorden voor FTP en e-mail zijn zeer intensief zeker indien er honderdduizenden e-mail's via een dergelijk account zijn verzonden!

Indien wij dergelijke accounts (e-mail, FTP) traceren en waar misbruik gemaakt wordt door het gebruik van (te) eenvoudige paswoorden, plaatsen wij deze zonder pardon offline met alle vervelende gevolgen van dien.

 

 

 


Reacties (0)