Waarmee kunnen we je helpen?
Laatste updates
Gepland onderhoud op datacenter Nedzone 14 januari 2021 om 22:00
Geplaatst door Michel [Support] aan 07-01-2021 17:44

Wij willen u bij deze tijdig informeren over het feit dat er op 14 januari rond 22:00 onderhoud wordt uitgevoerd op één van de hoofdrouters Nedzone (datacenter).

Er dient een urgente (firware) update geinstalleerd te worden op desbetreffende router, waarna een korte reboot noodzakelijk is. U kan hierdoor mogelijkerwijs downtime ervaren met uw website, email of webserver (VPS/DPS). De downtime zal tussen de 5 en 10 minuten bedragen.

Excuses voor dit ongemak in deze.

Meer lezen

[afgerond] APC (powerswitch) dient vervangen te worden
Geplaatst door Michel [Support] aan 27-12-2020 11:32

Technici gaan een APC (powerswitch) vervangen op het datacenter. Deze vertoond problemen (geen communicatie), maar is nog wel actief. Om eventuele problemen uit de weg te gaan c.q. te voorkomen is er besloten om deze vandaag te vervangen.

Doordat de APC vervangen moet worden, worden er een aantal hardware nodes tijdelijk uitgezet, dus gaan er enkele server tijdelijke offline. Helaas is er geen andere mogelijkheid.
Technici gaan als eerste de nieuwe APC plaatsen op het datacenter, vervolgens worden de hardware nodes die gekoppelt staan met de problematische APC uitgezet en deze daarna overget naar de nieuwe APC. Daarna worden de hardware nodes (en onderliggende servers) weer opgestart.

Wij verwachten dat dit enkele minuten gaat duren. Tevens zullende laatste updates meteen op deze hardware nodes geinstalleerd worden (zover van toepassing).
Wanneer de werkzaamheden afgerond zijn, dan melden wij dit.

Update 13:01: alle hardware nodes zijn gekoppeld aan de nieuwe APC. Tevens zijn deze hardware nodes voorzien van de laatste updates. Dus alles is weer online en actief bij deze.

Meer lezen