Dec
11

Tijdens de Kerstdagen & jaarwisseling 2017/2018 gelden voor onze kantoren aangepaste openingstijden:

Tijdens de kerstdagen & jaarwisseling zijn onze kantoren gesloten & telefonisch niet bereikbaar:

Maandag 25 december 2017 tot dinsdag 2 januari 2018 zijn wij gesloten

Dinsdag 2 januari zijn wij weer bereikbaar v.a 10.00 uur

Orders en support zullen uiteraard op de normale wijze worden verwerkt in deze periode.

Wij wensen u
fijne Kerstdagen & een gezond en voorspoedig 2018

Meer lezen »

Nov
17
Upgrade MySQL 5.5 naar 5.6
Geplaatst door Michel [Support] aan 17-11-2017 19:05

Update 19:47: de werkzaamheden zijn uitgevoerd. Excuses voor eventuele overlast.

Momentel zijn wij de volgende servers de MySQL versie aan het upgraden.
Zodra de werkzaamheden zijn afgerond, dan melden wij dat hier.
Naar verwachting zal de downtime tot een minimum beperkt zijn.