Waarmee kunnen we je helpen?
Sorry, je hebt geen toestemming om deze actie uit te voeren. U zal zich eerst moeten registreren (of aanmelden) op Helpburo.eu.
Laatste updates
Aangepaste openingstijden maart, april, mei 2024
Geplaatst door Mark [Support] aan 26-03-2024 13:29

In de maanden maart, april, mei 2024 zijn er in verband met de feestdagen gewijzigde openingstijden.

  • Vrijdag 29 maart (Goede Vrijdag) - Gehele dag gesloten
  • Maandag 1 april (2e Paasdag) - Gehele dag gesloten
  • Donderdag 9 mei (Hemelvaartsdag) - Gehele dag gesloten
  • Maandag 20 mei (2e Pinksterdag) - Gehele dag gesloten

Support aangelegenheden worden gewoon opgepakt en verwerkt.


Meer lezen

[afgerond] Noodzakelijke reboot inzake bepaalde hardware nodes
Geplaatst door Michel [Support] aan 27-02-2024 10:45

Technici moeten vandaag een aantal hardware nodes een reboot geven. Dit heeft betrekking op een nieuwe kernel update inzake een veiligheidsupdate.
Deze update is voor bepaalde hardware configuraties, dus niet alle hardware nodes dienen gereboot te worden.

Tijdens de reboot zal de server (en onderliggende websites en emailaccounts) tijdelijk niet bereikbaar zijn. De verwachte downtime zal tussen de 5 á 10 minuten liggen.

Excuses voor het ongemak in deze.


Inmiddels zijn de kernel updates afgerond. Mogelijk volgen er later deze week nog een paar. Technici kan dit per hardware node bekijken. Excuses voor het mogelijke ongemak die dit heeft veroorzaakt. Kernel updates zijn altijd wel noodzakelijk; soms zit er een geruime periode tussen (weken tot zelfs maanden), maar soms kort achter elkaar. Dit is afhankelijk van de urgentie.


Meer lezen

Nogmaals; geen support op Let's Encrypt SSL certificaten
Geplaatst door Michel [Support] aan 14-12-2023 11:19

De laatste tijd ontvangen wij weer vele tickets inzake problemen rondom de (gratis) Let's Encrypt SSL certificaten.

Het is voor ons onbegonnen werk om hierop support te leveren. Regelmatig zijn er dus problemen met het aanmaken en/of vernieuwen van Let's Encrypt SSL certificaten. Support bij Let's Encypt is alleen te verkrijgen via een hun forum en dat is redelijk beperkt (en langzaam). Dit is dan ook de voornaamste reden dat wij dus géén support leveren inzake Let's Encrypt. Hiervoor bestaat ook al geruime tijd een kennisbank artikel voor, namelijk: https://www.helpburo.eu/Knowledgebase/Article/View/geen-support-op-lets-encrypt-ssl-certificaten.

Wel is er een kennisbank artikel voor het meest voorkomende probleem inzake Let's Encrypt SSL certificaten. Deze kan u hier terug vinden: https://www.helpburo.eu/Knowledgebase/Article/View/problemen-met-lets-encrypt-ssl-certificaten. Wellicht dat u hiermee zelf het probleem kunt oplossen.

Indien u per se wenst dat wij support leveren op de gratis Let's Encrypt SSL certificaten, dan zal u rekening moeten houden dat wij tech kosten in rekening gaan brengen hiervoor. In dat geval kan u net zo goed een betaald SSL certificaat bij ons afnemen, want dit is zelfs goedkoper dan. En daarnaast bent u sowieso voor alle problemen af inzake mislukte vernieuwingen en dergelijke inzake Let's Encrypt SSL certificaten. Zo is een betaald SSL certificaat altijd voor 1 jaar geldig en heeft dit certificaat geen last van "automatische" vernieuwingen zoals bij Let's Encrypt (om de 30 á 45 dagen).


Meer lezen


Helpburo [Online Support Systeem] - Copyright © 1999-https://www.helpburo.eu Helpburo
Waarmee kunnen we je helpen?
knowledgebase
recentarticles